Saksanseisojakerho ry.

Saksanseisojakerho

Mannermaisten kanakoirien rotujärjestö

Kilpailukeskuksena toimii vapaa-ajankeskus Wanha Karhunmäki Lapualla. Wanha Karhunmaki logo

Wanha Karhunmäki on Karhunmäki-säätiön ylläpitämä, itsenäinen vapaa-ajankeskus. Alun perin talo on toiminut kansanopistona ja nykyisessä käytössä, vapaa-ajan palveluiden parissa, on toimittu jo 25 vuoden ajan.

Vuodepaikkoja löytyy 130 ja isoissa tapahtumissa on mahdollisuus järjestää lisäksi ryhmämajoitustilaa. Majoitustilat ovat viihtyisiä huoneistoja ja huoneita sekä modernimpi hirsimökki.

Karhunmäen rikkautena on monipuolinen ympäristö, joka tarjoaa useita aktiviteetteja sekä tilavaihtoehtoja. Metsälammen rannalla sijaitseva kota on majoittujien käytössä.

Päärakennuksessa sijaitsee Karhunmäen lahjapuoti, josta voi ostaa erilaisia pohjalaisia tuotteita. Lisäksi päärakennuksen yläkerrassa sijaitsee vuonna 2008 valmistunut körttimuseo, joka esittelee suomalaista herännäisyyttä ja talon opistohistoriaa.


Wanha KarhunmäkiWanha Karhunmäki        
Karhunmäentie 923
62100 Lapua

puh: 06 437 77 57
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

http://www.wanhakarhunmaki.fi/
 
 
Ajo-ohje:
 
Wanha Karhunmäki sijaitsee Lapuan ja Seinäjoen sekä Ylistaron rajalla.
 
Lapualta tullessasi opasviitat ohjaavat Simpsiön laskettelukeskukselle. Jatka siitä vielä runsas 5 kilometriä eteenpäin ja Karhunmäki on metsätaipaleen jälkeen tien oikealla puolella.
 
Seinäjoen suunnalta tullessasi aja Vaasaan päin keskustasta noin 8 kilometriä ja käänny oikealle Halkosaareen. Seuraa tienviittoja Kitinojalle 7 kilometriä, Kitinojan kirkon jälkeen aja noin 2 kilometriä ja käänny oikealle, tienviitta Karhunmäki 4. Jatka tätä tietä ja noin kilometri sillan jälkeen Wanha Karhunmäki on vasemmalla puolella.
 
Etäisyyksiä Lapua 10km - Seinäjoki 25 km - Vaasa 75km